(24 May Ans) Amazon Quiz – Amazon Quiz Win RealMe 1

0

24 May Amazon Quiz Answers Win RealMe 1. Amazon Quiz Win RealMe 1 Answers. Amazon is again come back with new quiz question and answer quiz. 24 May Amazon Quiz Answers Win RealMe 1. Give answer on quiz and get chance to will prizes. Loot amazon quiz now. Amazon Quiz Win A RealMe 1.

24 May Amazon Quiz Answers Win RealMe 1

How To Participate in Amazon Quiz :-

1) First of all download Amazon app | Android | IOS (If you have already Amazon app then open the app)

2) Downlaod & Open the app.

3) Sign up or login the Amazon app.

4) Now go to the home page of the app & you will see a banner of Amzon Quiz click on that.

5) Now your Quiz started down below Amazon quiz answers are available see the answer and give answer on the Amazon app & grab Quiz prizes.

See Also :- Paytm Cashback Offer May 2018

24 May Amazon Quiz Answers Win RealMe 1:-

LEVEL 1 | REAL POWER

Q1. What is the maximum RAM + Memory combination that the RealMe 1 is available in?

Ans – 6GB + 128GB

Q2. How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Ans – 10,000

Q3. According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Ans – Kratos

LEVEL 2 | REAL STYLE

Q1. A diamond, in its purest form, is made up of ______. Fill in the blank.

Ans – Carbon

Q2. Which of these is NOT a style of photography?

Ans – Butterfly Stroke

Q3. Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Ans – Time Travel

LEVEL 3 | REAL Intelligence

Q1. RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Ans – Artificial Intelligence

Q2. Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Ans – Saudi Arabia

Q3. AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second?

Ans – True

See Also :-

Paytm Cashback Offer May 2018

(LIVE Again) PaytmMall Loot – Get Rs 200 Cashback on Rs 299 Shopping(All Users)
(LIVE Again) (20+Suggested Deals Added) PaytmMall – Get 100% Cashback For First Time Shopping.
Amazon- Get Rs 100 Cashback on Rs 500 Adding Money via Zeta App Promocode

For more latest offers click here.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.