The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping

0
The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping

Contents

The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping

Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping, (31 December Answers) Amazon The Mega-Tough 2018 Quiz – Answer & Win 1 Year Free Shopping. Amazon Quiz Answers Win 1 Year Free Shopping Quiz Answers, Amazon Win 1 Year Free Shopping Quiz Answers Today, Amazon App Win 1 Year Free Shopping Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Win 1 Year Free Shopping Quiz. Now The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Win 1 Year Free Shopping. Daily 8AM-12PM Amazon Quiz Answers. Amazon is again come back with new quiz question and answer quiz. Give answer on quiz and get chance to will prizes. Loot Amazon quiz now. Grab The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping.

The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping

The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Win 1 Year Free Shopping :-


How To Participate in Amazon Quiz :-

1) First of all download Amazon app | Android | IOS (If you have already Amazon app then open the app)

2) Download & Open the app.

3) Sign up or login the Amazon app.

4) Now go to the home page of the app & you will see a banner of Amazon Quiz The Mega-Tough 2018 Quiz Win 1 Year Free Shopping click on it.

5) Now your Quiz started down below Amazon quiz answers are available see the answer and give answer on the Amazon app & grab Quiz prizes.


See Also :- Paytm Cashback Offer December 2018

Amazon Deals of The Day December 2018 Selected Deals + Lighting Deals

The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping :-

Q1) Which if these events did NOT Take place in 2018

Answer – Emmanuel Macron became the president of France

Q2) In a historic accord, North and South Korea signed the ‘_____ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called ?

Answer – Panmunjom Declaration

Q3) Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018 ?

Answer – Assam

Q4) India’s National Blind cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played ?

Answer – Sharjah cricket Stadium, UAE

Q5) Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018 ?

Answer – Anushka Sharma and Virat Kohli

Q6) In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’ ?

Answer – Saudi Arabia

Q7) journalist Jamal khashoggi was murdered inside the Saudi conbsulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for ?

Answer – Washinton Post

Q8) Famously dubbed as the ‘Novel Prize of Asia, two Indians were awarded the Ramon magsaysay award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second ?

Answer – Sonam wangchuk

Q9) This Indian engineer from Pune was part of the team that won as Oscar in 2018. Who i he ?

Answer – Vikas Sathaye

Q10) Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westmister Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals ?

Answer – Sir Isaac Newton and Charles Darwin

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER :-

  1. This Contest will commence on 31 December from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Tags – The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Quiz 31 December Answer, The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Quiz 31 December Answers, The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Quiz 31 December Answers Today, The Mega-Tough 2018 Quiz 31 December Amazon Quiz Answer, Amazon Quiz 31 December Answers Today Win, The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Quiz 31 December Answers Today Win 1 Year Free Shopping, Amazon Quiz 31 December Answers Today Win 1 Year Free Shopping, Amazon Quiz 31 December Answers Win 1 Year Free Shopping, Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping, The Mega-Tough 2018 Quiz Amazon Answers Win 1 Year Free Shopping

For more latest offers click here.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.